princesasensecorona
per en 18 Agost 2013
595 Vistes

Hola petita princesa ja fa una estona que penso a escriure't. No tinc gaire temps per explicar-te com continua la història perquè haig de marxar, però encara tinc uns minuts per continuar explicant-te que va passar fa dos anys amb aquell noi i el campament d'estiu.

 

Aquell més va ser un més molt estresant cada dia molta gent que em preguntava si m'agradava aquell noi. Durant tot el dia a totes hores. Veia al noi com em mirava, i jo li apartava la vista, algun cop havia vingut a parlar amb mi de mala gana però jo sempre l'evitava, jo després de tant de temps d'escoltar per la altra gent que m'agradava i veure com aquell noi volia parlar amb mi em va acabar agradant de veritat i llavors va ser quan en venia a parlar li contestava malament i no el volia ni veure perquè allò que sentia era una cosa involuntària. Quan es va acabar aquell més ell no va buscar més en cap moment i llavors vaig ser jo qui anava rera d'ell. Anava a veure'l als partits de basquet que feia, als entrenaments a les 8 de la nit, que anava de punta a punta de Mataró amb un fred només per veure'l, i ell passava de mi. Llavors un dia d'hhibern amb tot el fred, a l'estiu amb la calor i al final  em vaig decidir poder parlar amb ell.

 

Al arribar a fora del poliesportiu em vaig trobar un amic i em va preguntar que feia allà li vaig explicar el motiu i li vaig preguntar si ell era dintre, en dir-me que si jo em vaig sobresaltar i em va dir si volia, m'acompanyava a buscar-lo, jo vaig acceptar i quan el vaig veure li vaig dir que si podíem parlar. En aquell moment eren les 19:50 aproximadament i ell em va dir que havia d'entrenar, ell començava l'entrenament a les 20:00, jo li vaig dir que sabia que ell començava més tard i em va dir que estava ocupat. Jo com sóc molt cabuda em vaig quedar a esperar, vaig esperar sis minuts, i em va dir que anés de pressa, que ell tenia coses a fer. Aquells sis minuts, va estar fent l'idiota amb una pilota i la cistella, i jo va ser llavors quan la vaig "liar", li vaig dir coses que no eren i llavors des de aquell dia tinc tots els contactes bloquejats amb ell, i des de aquell dia el meu millor amic em va estar ajudant i així em vaig enamorar d'ell, del noi que ara m'agrada i aquesta és la història que tinc del meu primer amor.

 

Ja saps petita princesa, mai, mai, vagis darrere un noi que no t'estimi o patiràs molt, jo hi vaig estar dos anys així i em vaig fartar.

 

Ara haig de marxar princeseta, ja t'explicaré demà més coses de mi. Un petonet.

Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
bon consell...
18 Agost 2013