princesasensecorona
per en 21 Agost 2013
904 Vistes

Hola petita princesa, des que he començat a escriure només t'he explicat coses que m'han passat o coses que he fet i crec que comença a ser el moment de què t'expliqui les coses que m'agradaria fer abans de morir. Tinc un llistat de 80 coses que m'agradaria fer. Cada dia t'explicaré cinc coses, et diré perquè les vull fer, si ja l'he fet i que m'ha semblat i t'explicaré amb molt de detall. Doncs ja saps el que penso fer així que et deixo amb les cinc primeres coses que m'agradaria fer.

 

-La primera cosa és fer-me un petó amb un noi. Tinc 15 anys i se m'ha presentat l'oportunitat però no he volgut. El motiu? aquell noi no m'agradava. El primer peto vull que sigui amb un noi que m'agradi de veritat, no vull que sigui una cosa més en la meva vida com comprar-me una samarreta nova, no se si m'entens.

-Se FELIÇ. No és que no sigui feliç, sinó que m'agradaria tenir tot un dia per fer el que jo vull sense pensar que tinc obligacions ni deures, sense pensar en el demà.

-En castellà es diu "Hacer un Simpa" Comprar una sense pagar-ho. És com robar però involuntàriament. Per exemple pagues amb villet de 10 i de canvi et tornen un de cinc i cinc euros en monedes o passar la visa i que digui que està pagat i en veritat no ho estigui.....

-Anar a moltes festes, passar-m'ho bé, ballar, veure, i viure la nit fins a la matinada.

-Gaudir de la meva joventut, ara amb l'edat que tinc esic carregada de deures exàmens i moltes coses que fer, m'agradaria passar millor el temps que tinc.

 

Doncs ja saps petita, princesa aquí tens 5 coses de les quals m'agradaria fer abans de morir. Petonets demà et diré 5 més!